Bella Swan I tell you yes, you tell me no, I ask you why, you never let me know o.O
Pranešimų skaičius : 160 Twihard`e aš nuo : 2010-08-26 Amžius : 27 Gyvenamoji vieta : Forks.
| Temos pavadinimas: Vonia / Tuoaletas Antr. 08 31, 2010 8:48 pm | |
| | |
|
Bella Swan I tell you yes, you tell me no, I ask you why, you never let me know o.O
Pranešimų skaičius : 160 Twihard`e aš nuo : 2010-08-26 Amžius : 27 Gyvenamoji vieta : Forks.
| Temos pavadinimas: Re: Vonia / Tuoaletas Št. 09 11, 2010 6:25 pm | |
| Ateina. Pasistveria dantų šepetėlį ir pastos tūbelę. Ten viską užsispaudusi įsikiša šepetėlį į burną ir brūžina, ir taip baltus dantis. Galvoje sukasi tas baugus košmaras, bet stengiasi jį pamiršti. Nenori vienu eiliniu košmaru susigadinti sau gražios dienos. Išsivaliusi išplauna šepetėlį,padeda viską į vietas apsisuka ir išeina. | |
|
| Temos pavadinimas: Re: Vonia / Tuoaletas Sk. 09 12, 2010 2:08 am | |
| Atpėdina. Pasistveria dantų šepetėlį ir pastos tūbelę. Ten viską užsispaudusi įsikiša šepetėlį į burną ir brūžina, ir taip baltus dantis. Išsivaliusi išplauna šepetėlį, padeda viską į vietas, sekundę žvilgteli į veidrodį su prašieptais dantimis. Atsidūsta ir varo atgal į kambarį. | |
|
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Vonia / Tuoaletas | |
| |
|